ARITJA (Smilax aspera)
Necessitarem:
- 15 grams d’arrels seques d’aritja
- 5 grams de llavors seques de fonoll
- 5 grams de llavors seques de julivert
- 5 grams de pipes seques de carabassa
- 1 litre d’aigua
- 700 grams de sucre
Elaboració:
Trossejar l’arrel d’aritja
Pelar les pipes de carabassa i quedar-se només amb la llavor
Posar l’aigua a bullir
Quan bulli afegir la resta d’herbes i el sucre
Deixar mínim 15-20 minuts fins espessir
Deixar reposar
Filtrar
Prendre una cullerada cada matí i nit en dejú
Duració: 15 dies a la gelera
Tractament: 15 dies- 1 cullerada pel matí i la nit en dejú (i mirar la tensió- si està bé, deixar de prendre; sinó, continuar prenent).
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario