jueves, 3 de febrero de 2011

Capitols repetits d'herbes mágiques a Ib3
De dilluns a divendres a les 12.30 h

A Herbes màgiques es realitzaran cataplasmes, infusions, cremes hidratants, perfums, pegats, begudes terapèutiques, arranjaments florals, receptes de cuina, tot amb les herbes com a protagonistes. A més, es donaran consells de salut, de decoració, d’estètica, de cuina i de jardineria. El seu objectiu serà transmetre els coneixements populars perquè els espectadors puguin conèixer millor el fascinant món de les propietats de les herbes.

Herbes màgiques és el resultat de la recopilació durant anys de tota la saviesa popular i cientí­fica sobre les propietats naturals de les herbes. Per transmissió de generació a generació, ens han arribat receptes, consells i senzills tractaments per a la salut, la bellesa, la gastronomia, la relaxació i l’equilibri emocional, els remeis per a mascotes, llar i jardí­, i altres trucs i remeis casolans.

El presentador és Marc Moll, que viu a Ciutadella, i és tècnic forestal, fitoterapeuta, quiromassatgista i expert en flors de Bach. Té carta d’artesà herbolari i carta de mestre artesà jardiner

No hay comentarios:

Publicar un comentario